Azi-noapte fix la 00:00 i’am urat si eu „La multi ani!” sora’mii, care implineste nebuna varsta de 19 ani ( una destul de critica as spune eu; frate, nu e nici 18 , nici 20 :-L ). I’am urat toate cele bune si frumoase si raspunsul ei a fost chiar titlul articolului :lol:.
Deci da, saptamana asta este ziua lu’ Suri. Este ultima persoana cu care am sa va bat la cap, dar pe care nu pot s’o omit sub nici o forma ( este ca si cum as sari peste 13 ani din viatza mea).
La inceput, a fost Suri numai pentru mine; dupa atata timp in care mi’a purtat de grija, si’a meritat pe deplin statutul asta. Dar dupa o vreme, se pare ca a capatat titlul asta pentru toata lumea si a devenit Suri universala :lol:.
N’am cum s’o uit nici daca ma trazneste cineva cu un ciomag in cap! O sa imi amintesc mereu de costumul cu patratzele alb-negru pe care il avea in clasa 1 si pe care il detesta, o sa imi amintesc faptul ca o intreaga strada o astepta pe sora’mea sa traverseze cu biscutii in mana ( si credeti’ma, erau destule masini!), imi voi aminti si ca a fost atat de ametzita incat in clasa a 8-a s’a semnat „Pascal” pe un test la fizica si clar n’am sa uit niciodata ce cap a tras de usa de sticla atat de curata a unei colege de clasa 😆
Azi face 19 ani si ne’am autoinvitat la ea… Initial, m’am gandit sa ii printez pe un tricou toate vorbele si invataturile pe care ni le da ea cand vine vorba de baieti: „Lupu’si schimba paru’, dar naravul ba!”, „Mutu f*** pamantu’!”, „De’alde f*** vant si’aduce furtuna”, etc. Dar mi’am zis ca le stie deja, avand in vedere ca mi le repeta de fiecare data cand ii povestesc despre un fost sau actual prieten ( i’a detestat pe toti).Si in plus, nu se stie niciodata cand poate sa scoata una noua! :>
P.S: Si da, maimutza care se stramba mai jos cu 2 telefoane roz in mana, cu geanta si ochelarii Habibei, este Suri 😆 se vrea a fi o pitzipoanca, dar lipsa de silicoane, tocuri si multe chestii shinny o tradeaza.

P.P.S: neah, nu or sa fie manele pentru ca nu prea avem timp de asa ceva. Dar o bauta mica tot dam! Si nici bombonei dezbracatzi nu or sa fie, pentru ca sunt destul de costisitori…dar ii promit ca la anul, cand schimba prefixul, o sa i’l aduc pe Dudu Steel! =))