Smiley a scos de curand impreuna cu Cheloo o melodie noua – „Plec pe Marte”. Foarte buna ce-i drept, ca toate de la Cheloo dealtfel, si Smiley se descurca binisor, dar sa spunem ca se observa oarecum diferentza.
Nu am prea multe de spus decat…pregatiti’va! Pun pariu pe toate pitzipoancele din orash ( si credeti-ma, numarul lor este inestimabil si mereu in crestere) ca melodia asta o sa devina urmatorul „Locul potrivit” a lu’ Guess Who :lol:. In sensul ca, o sa innebuneasca o natiune intreaga. Si stiti ce inseamna asta: statusuri si descrieri si melodii pe telefon, toti or sa vrea sa plece pe Marte pt ca Pamantul nu le mai ajunge, nimeni nu are bani si nici servici (sa fie oare criza mai mare decat lenea si incompetentza?! ), toti se cred singuri si fara prieteni ( imi spunetzi voi mie ca toti se duc la baut singuri?! ), toti se intreaba unde sa se ascunda cand fug de ei insisi, toti sunt razvratiti (in mod pozitiv cica), pe scurt, toti se simt Smiley si mai ales Cheloo. Frate, sa te simti Simplu mai e cum mai e, dar sa te simti Parazitii esti in stare?! Adica cate pustoaice care doar ce au inceput liceul si sunt mereu high de atunci si cati baietzei de cartier au ascultat pana acum Parazitii ca s-o faca si acum?!
Pacat, melodia e chiar buna si ca toate celelalte de la Cheloo, „spune pe bune”.Imi place mult…Se vede amprenta Parazitii, se vede stilul, se vede exprimarea, jos palaria! La fel de pacat este insa faptul ca o sa devina prea comerciala si o sa se duca dracu’ tot 🙂

Reclame