Va cunoastetzi inca de pe vremea cand Andre cantau „Lasa-ma papa la mare”, ati furat impreuna rujurile mamelor si v-ati maimutzarit in oglinda, ati dormit una la cealalta de atatea ori incat nu mai stiti care e pijamaua uneia si care a alteia, nici parintzii voshtrii nu va cunosc atat de bine cum va stiti voi intre voi, ati impartit mereu totul la bine si la rau, dar…impartzitzi si iubitzii…? 😕
Orice fata are metodele ei de aparare anti-curva; cum apare un posibil pericol cu sani si par lung la orizont, se pun in aplicare diferite metode de indepartare ale inamicei : torturi, inscenari, scandaluri, etc. Dar ce se intampla cand dushmanca e chiar prietena ta cea mai buna?
Stii, in ultima vreme, iubitul tau nu te mai suna, relatia se raceste din ce in ce mai mult, tu esti disperata si te duci sa ii plangi ei pe umar. Ce face ea ca sa-tzi fie tzie bine? Empatizeaza cu tine, te consoleaza si plange cu vorbe. Ce face ea ca sa-i fie ei bine? Se cupleaza cu prietenul tau! Poate fi chiar cauza pentru care el nu te mai vrea…Potzi sa concepi asa ceva…?
Stiti, lumea femeilor nu e atat de complicata, pe bune! Doar ca e foarte complexa si ca sa nu fii socotita o curva ordinara de catre colegele tale de sex feminin trebuie sa joci dupa anumite reguli. Unele dintre ele sunt nescrise, reprezinta OMERTA feminitatzii, si prima si cea mai importanta lege este: NU TE CUPLEZI CU FOSTUL/ACTUALUL IUBIT AL CELEI MAI BUNE PRIETENE! Ati spune ca e ceva la mintea oricui, dar nu, nu e si la mintea proastelor care nu rezista o seara fara madular. Sa fie oare disperarea mai mare sau ipocrizia? Ce credetzi…?
Evident ca pentru baiatul in cauza totul e simplu: e doar o alta fata, pentru el nu conteaza ca e prietena nu stiu cui sau dushmanca sau chiar sora. Dar pentru noi ar trebui sa conteze…Ne mai intrebam de ce sunt barbatzii atat de misogini si au nu stiu ce conceptzii.De-asta! Cum sa ne respecte ei, daca nici noi intre noi n-o facem?! Si apoi, cu cat situatia e mai ushoara pentru baietzi, cu atat e mai complicata pentru fete.Cine este adevarata curva aici? Cea care este parasita de prietenul ei si trage cu dintzii de o relatie care nu mai are nici un rost si se tot plange, sau cea care nu sta pe ganduri si se lipeste imediat cu respectivul? Grea intrebare, huh?
Spun doar ca in opinia mea ( si cred ca multe fete sunt de acord cu mine), ar trebui sa fie ilegale chestiile de genul.Like, sunt atatia barbatzi in lumea asta si pot fi cu totii suflatzi atat de ushor…de ce l-ai alege tocmai pe cel pe care l-a ales deja prietena ta cea mai buna…? Fructul interzis e mai dulce, nu? O sa te otravesti mai tarziu cu amintirea gestului tau…
Vedetzi voi, si in lumea asta a femeilor e ditamai mafia si mai ales cand vine vorba de iubirea fiecareia dintre noi.Doar ca o facem din spatele buclelor si a gloss’ului si incercam sa fim totushi subtile.The Godfather spunea ca „in Italia, femeile sunt mai periculoase decat pistoalele”. Eh, eu ash spune ca mai peste tot este asa! Dar cele care isi tradeaza cea mai buna prietena ar trebui inecate sau efectiv schingiuite! Nu iertatzi faptele de genul, fetelor! Ea ar fi trebuit sa stie anumite legi si ar fi trebuit sa le respecte! Nu ezitatzi sa spunetzi „CIMENT!” panaramelor de genul!

P.S: Thank God,nu am trecut niciodata prin asa ceva 🙂 asta poate ca e unul din motivele pentru care imi iubesc prietenele, ele chiar sunt alaturi de mine in situatzii extreme. Cat despre cele care sunt patzite, nu pot sa spun decat ca cu asemenea prietene, nu vad de ce ar mai avea nevoie de dushmance…Poate mi-ar fi mila daca nu mi-ar fi sila de cazurile astea in sine…:)

Anunțuri