Toamna se numara notele muzicale si parca in noiembrie cad si mai frumos din aer exact in sufletele noastre.Fiecare anotimp se identifica prin anumite melodii, fiecare sezon cu hiturile sale. Evident ca cele din timpul verii fac ravagii…
Nu inseamna ca suntem surzi doar pentru ca ne apropiem de sfarsitul toamnei.Suntem deja in a doua jumatate a lui noiembrie si exact acum parca e mai dulce, cu mierea si piperul sau. E vremea pentru ore intregi petrecute in cada plina de spuma, se va deschide in curand sezonul ciocolatei calde si magazinele se vor umple de tot felul de decoratii de Craciun ( 70% din marile magazine care se respecta s-au aprovizionat deja). Cu toate ca e inca destul de cald pentru aceasta perioada, nu putem nega faptul ca seara este frig…frig mai ales pentru persoanele singure, pentru cele indragostite de iubire dar parasite de noroc, frig pentru cele mai ocupate dintre noi cu desheurile cotidiene care ne fac sa uitam de dragoste.
Va recomand niste melodii care dupa parerea mea, sunt bune de ascultat numai in aceasta perioada 🙂 aviz amatoarelor/amatorilor: nu incercati sa le ascultati vara sau primavara, nu vor avea deloc acelasi efect. Asezati-va comod in pat, cu o cana de ceai caldutz in fatza si o carte buna ( si v-am dat cateva exemple in posturile precedente 😀 ) and enjoy this!