Sa nu va fie frica, fetelor! Sa nu va fie frica niciodata sa spuneti ceea ce ganditi sau ceea ce vreti sa facetzi! Am ajuns la concluzia asta de-abia astazi si mi-a trebuit destul timp, sincer. In viatza, putzine sunt lucrurile la care trebuie sa te gandesti de doua ori. Cele mai pretzioase si mai memorabile sunt momentele spontane, ele ne construiesc caracterul, ele formeaza amintirile noastre, ele ne definesc!
Sa nu va fie teama sa tzipatzi la un baiat cand va scoate din sarite si intrece orice limita, sa nu va fie teama cand vreti sa punetzi la punct o panarama ordinara, sa nu va fie teama sa reactionati la porcariile din jur! Simtiti nevoia disperata sa omoratzi pe cineva? Facetzi-o!!! Stiu ca ceea ce spun este imoral si mai stiu si ca multe din cuvintele mele de acum sunt scrise la extaz, dar ganditi-va! Oamenii care nu ucid, care nu distrug, care nu se manifesta, raman cu aceasta crima inauntrul lor toata viatza. Oamenii care nu ucid, cei cu mintea intreaga, sunt lepadaturile pamantului. Poate ca pe viitor vetzi avea impresia ca v-a trecut ura, dar ghicitzi ce? Va inshelatzi amarnic! Se va transforma in nimic altceva decat frustrare! Va vetzi simti urate cand nu e cazul, va vetzi simti calcate in picioare cand de fapt suntetzi cele mai demne fete ever!
Nu va mai ganditi intotdeauna la urmari, la consecintze, la catalogari. Ganditi-va la satisfactia pe care o vetzi avea dupa ce va vetzi manifesta. E cea mai sublima senzatie posibila, de la gustului ciocolatei incoace! Personal, satisfactia mea a durat vreo 4-5 ore, la fel (sau poate chiar mai mult) decat o pastila de ecstasy. Nu va nenorocitzi pe voi luand asa ceva, nenorocitzi-i pe altii exprimandu-va parerile no matter what. Stiu ca in viziunea altora i may seem a nasty bitch, dar rolul de good girl nu numai ca e plictisitor, dar e si foarte dureros de multe ori si sunt sigura ca ati simtit-o toate pe pielea voastra cel putin o data! Nu mai iertatzi atata, altii nu va iarta pe voi si nici nu va vor fi recunoscatori daca o facetzi, nu va vor omori mai putzin pentru asta. Luati-o ca pe un sfat si data viitoare cand va intalniti cu o persoana care va provoaca greatza, trecetzi exact prin fatza ei si faceti-o sa lase capul in jos sau sa intre in pamant de frica. Nu va ganditzi ca actiunea voastra ar putea fi interpretata ca una demna de o scorpie, ci ca una demna sa figureze in capela Sixtina!

Anunțuri